Mojot Vip Competitive Intelligence|Ad Analysis by SocialPeta

SocialPeta
SocialPeta

Competitive intelligence is the first step in our marketing intelligence work and one of the most important parts. Only when we understand the details of our competitors can we formulate a correct and effective marketing strategy.

In this report, SocialPeta analyzes the Mojot Vip’s ad analysis from multiple aspects and helps you see the competitive intelligence of top grossing apps Mojot Vip.

Now, I’ll tell you how to gain a competitive advantage by SocialPeta.

1. Basic Information of Mojot Vip

App Name : Mojot Vip

Logo

Mojot Vip-SocialPeta

OS : Android

Network : Facebook,Instagram,Twitter

Developer : one.Vip DOOEL Skopje

Publisher :

Total creative ads during the time period : 461

Duration : 474

Popularity : 35,326

2. Mojot Vip’s Competitive Intelligence

what is competitive intelligence? Competitive intelligence is the most important part of our marketing. Only when we fully understand the overall situation of our competitors and the market can we make accurate judgments.

Before advertising, we usually use various tools, such as SocialPeta, to check the details of competitors’ ads. In this report, we will analyze the recent advertising performance of advertiser Mojot Vip in detail to understand its advertising strategy.

Trend of Category

There are many types of creatives. We mainly analyze the trend of the ad creative category of Mojot Vip in the recent period. As of 2020-09-06, among the Mojot Vip‘s ad creative, the Html category’s proportion is 0.0%, Video category’s proportion is 80.0%, Playable Ads category’s proportion is 0.0%, Image category’s proportion is 20.0%, Carousel category’s proportion is 0.0%.

Ad Network Analysis

The network that SocialPeta monitors can cover almost all mainstream channels in the world. Understanding the competitor’s advertising channels is the first step in marketing work. According to the analysis of SocialPeta, we can see that in the date of 2020-09-06, Mojot Vip’s the proportion of networks impressions are placed like this:

Instagram’s proportion is 50.42%,

Facebook’s proportion is 35.32%,

Messenger’s proportion is 14.26%,

’s proportion is ,

’s proportion is .

In the date of 2020-09-06, Mojot Vip‘s network with the most ads is Instagram and its proportion is 60.0%.

3. Top 3 Ad Creative Analysis of Mojot Vip

This is the detailed information of the top three ad creatives with the best performance among all ad creatives of Mojot Vip. We can see some advertising trends.

Top 1 Ad Creative of Mojot Vip

Ad Details :

Headline :А1 Македонија

Text :A1 Combo Box е безжичен уред, со кој на наједноставен начин добивате брз интернет дома или во Вашата викендичка, за само 599 денари/месечно Едноставно приклучете го Wi-Fi уредот во струја и можете веднаш да почнете да сурфате, каде и да сте во земјата. На Wi-Fi уредот можат да се конектираат сите членови на семејството преку смартфон, таблет или компјутер Повеќе информации на https://bit.ly/3cCasIf

Top 2 Ad Creative of Mojot Vip

Ad Details :

Headline :А1 Македонија

Text :Сè што ти треба за супер забава се многу гигабајти и желба за нови и возбудливи доживувања! Со секоја нова A1 SIM картичка, сега добиваш промотивни 10GB интернет за повеќе сурфање, повеќе музика и повеќе дружење со пријателите! Дополнително, новата А1 Припејд SIM каричка ти овозможува: ➡️ Неограничени разговори во мрежата на А1 во првата недела од активацијата ➡️ 50 денари кредит, кој можеш да го користиш по твој избор ➡️ Пакет А1 Пријатели, со кој 30 дена зборуваш бесплатно со сите А1 Припејд корисници Дознај повеќе: https://bit.ly/2XgW3KO

Top 3 Ad Creative of Mojot Vip

Ad Details :

Headline :А1 Македонија

Text :Грижете се за Вашето здравје и плаќајте ги Вашите месечни сметки онлајн од дома во само три чекори, без да посетувате некој од продажните салони на А1 Плаќањето ќе го реализирате брзо, едноставно и сигурно. За повеќе информации и инструкции посетете ја нашата веб-страница: https://www.a1.mk/plati-smetka Да ги почитуваме мерките за заштита на јавното здравје и да ги користиме дигиталните алатки за комуникација.

Basic Info of Top 3 Ad Creative

  1st 2nd 3rd
Duration 47 32 41
Popularity 330 317 277
Dimensions 720 x 720 720 x 720 720 x 536
Creative Type Image Image Image
Network Facebook Facebook Facebook
Related Ads 3 2 1
Countries Macedonia Macedonia Macedonia
Language NA NA NA

Through the above analysis, we can see that the most effective channel for Mojot Vip in recent advertising is Facebook, and the main creative type is Image.

In conclusion: The above is a free Mojot Vip’s competitive intelligence analysis report. To do a good job of advertising, long-term accumulation is required. we need to constantly check the latest trends and competitive intelligence data. With the use of competitive intelligence tools SocialPeta, we can improve our ROI,and make competitor‘s fans ours. I hope that this ad creative analysis report will allow you to gain more.

If you want to check the relevant intelligence analysis of other apps similar to Mojot Vip, you can click the app name below to view related reports.